blouse online blouse tihanni
Blouse Tihanni II Yang Super Duper Gorgeous Kini Kembali.
August 28, 2015
0
, ,
Blouse Tihanni II Yang Super Duper Gorgeous Kini Kembali.

Taraaaa! Yang dinantikan kini tibaaaa. Yehaaaa!

Kami memahami ramai menanti kami restock blouse tihanni yang masa first batch ramai yang putih hati tak dapat nak sambar.

Maka dengan baik hati harini kami keluarkan blouse yang sangat super duper gorgeous dan ditambah pula dengan beberapa aksesori.

BLOUSE TIHANNI II :-

  • Material roberto cavalli satin
  • Tak mudah crumple jadi tak pening menggosok! Pakai harian memang BEST!
  • Tidak melekap di badan. 100% Syariah-Compliant!
  • Nursing-friendly & Wudhuk-Friendly
  • Mudah dibasuh & diurus. Washing machine friendly
  • Kekal gorgeous tanpa was was

Tihanni II ditambah lace dibahagian hujung tangan dan 3 butang comel disampul dengan lace. Percayalah bila dipakai kita lahh wanita muslimah yang sangat elegant. Gituuuu

Macam biasa kami spare kan lagi butang andai tercabut jangan bermuram sebab dah ada pengganti. Terbaik kan

Harga mampu milik, bukan mampu milik sehelai saja malah lebih dari sehelai.

Percaya tak blouse yang sangattt gorgeous ni hanya RM66 termasuk kos penghantaran? Mana nak dapatkan harga best gini. Tapi kami sangat memahami biar semua muslimah juga mampu lelawa :)

Tak sabar kan? Nak beli? Senang je :)

  1. SMS/WHATSAPP 012 66 46 155 
  2. Www.glorycollection.my

Untuk yang nak rasa kain nak tengok depan depan blouse tihanni boleh datang terus ke kedai glory. Boleh juga beli di kedai-kedai GLory yer.

  1. GLORY MUAR ( 012.6646.155)
  2. GLORY SRI KEMBANGAN (013.3384.757)
  3. GLORY PARIT BUNTAR ( 017.212.3331)
  4. GLORY SG PETANI (012.6691.195)
  5. GLORY TAMPOI JB (016.701.9546)
  6. GLORY MITC MELAKA (019.790.6218))
  7. GLORY BUKIT RAMBAI (013.268.8373)
  8. GLORY KAJANG (010.841.7838)

Untuk alamat lengkap boleh hubungi no seperti di atas yer.

Hanya satu nak pesan blouse tihanni this is our BEST SELLING & FASTEST SELLING!

Alrite, meh tengok jangan lengah untuk order yer ! :)

blouse nursing glory (4)

blouse muslimah moden (1) blouse muslimah moden (2) blouse muslimah moden (3) blouse muslimah moden (4) blouse muslimah moden (5) blouse muslimah moden (6) blouse muslimah moden (7) blouse muslimah moden (8) blouse muslimah moden (9) blouse muslimah moden (10) blouse muslimah moden (11) blouse muslimah moden (12) blouse nursing glory (1) blouse nursing glory (2) blouse nursing glory (3) blouse nursing glory (5) blouse nursing glory (6) blouse nursing glory (7) blouse nursing glory (8) blouse nursing glory (9) blouse nursing glory (10) blouse nursing glory (11) blouse nursing glory (12) blouse nursing glory (13) blouse nursing glory (14) blouse nursing glory (15) blouse nursing glory (16) blouse nursing glory (17) blouse nursing glory (18) blouse nursing glory (19)

blouse nursing glory (1) blouse nursing glory (19)

About author

Sulaiha Glory

Artikel berkaitan

/ Anda juga boleh lihat artikel yang berkaitan di bawah

blouse tania glory (6)

Terbaru! Blouse Tania Yang Sangat Hot Meletops!

Taraaaa! Yang dinantikan kini tibaaaa. Yehaaaa! Ka...

Baca lagi ...
blouse moss crepe (15)

Terlajak Hot! Blouse Moden Yahaira Yang Sangat Meletops.

Taraaaa! Yang dinantikan kini tibaaaa. Yehaaaa! Ka...

Baca lagi ...
blouse glory (4)

Terbaru! Tampil kelainan dengan Tshirt Muslimah Diyaana By Zaheera.

Taraaaa! Yang dinantikan kini tibaaaa. Yehaaaa! Ka...

Baca lagi ...

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *