blouse nursing blouse online blouse tania
Terbaru! Blouse Tania Yang Sangat Hot Meletops!
November 2, 2015
0
, ,
Terbaru! Blouse Tania Yang Sangat Hot Meletops!

Blouse Tania.

Tak kurang hebat dari yahaira, tania hadir mengikut jejak langkah dan mengubati dukaa yang tak sempat beli tapi dah sold out. Bertabahlah dan kami sangat memahami

Meh baca kisah hebatnya tania

  • Material poly crepe (ringan) glory.  Tak melekap di badan, tak mudah kedut, less ironing.
  • Nursing dan wudhu friendly
  • Labuh menutup punggung
  • Saiz SS-XXL
  • RM69 termasuk kos poenghantaran

Ada yang tanya blouse ni nak pakai dengan apa yer? Meh kalau nak p office ke mengajar ke elokk sopan sangat dah pakai dengan skirt. Kalau nak sesantai p shopping mall ke pakai lah seluar memang elegant tahap gigit jari bagi mata yang memandang. Gituu

5 colour hot yang sangat letupp. Colour yang sangat fresh rasa nak pakai je semua k!

Harga RM69 sangat lahh baik hati tahu. Habaq sini mana nak dapat blouse muslimah moden dengan zip bukan calang calang dekat tangan tu dengan harga gini.

Kami faham sebab kami jugak pembeli, ekonomi sekarang selagi boleh jimat kita jimat. Selagi boleh dapat baju cantik moden sopan patuh syariah dengan harga tutup mata je transfer apa salahnyaa yer dak?

Tapi stok limited, jangan jadi kisah yahaira sampai ada merajuk tak dapat  beli.

Lekas order k, tak sampai hati taww nak reply whatsapp kekakak nanti “maaf sis blouse tania dah sold out”. hmmm

  1. SMS/WHATSAPP 012 66 46 155 
  2. Www.glorycollection.my

Untuk yang nak rasa kain nak tengok depan depan blouse tania boleh datang ke kedai berhampiran yer

  1. GLORY MUAR ( 012.6646.155)
  2. GLORY SRI KEMBANGAN (013.3384.757)
  3. GLORY PARIT BUNTAR ( 017.212.3331)
  4. GLORY SG PETANI (012.6691.195)
  5. GLORY TAMPOI JB (016.701.9546)
  6. GLORY MITC MELAKA (019.790.6218))
  7. GLORY BUKIT RAMBAI (013.268.8373)
  8. GLORY KAJANG (010.841.7838)

Maghii tengok 5 colour hot letup yang bakal buat hatii cair umpama cinta pandang pertamaaaa

blouse muslimah glory (1) blouse muslimah glory (2) blouse muslimah glory (3) blouse muslimah glory (4) blouse muslimah glory (5) blouse muslimah glory (6) blouse muslimah glory (7) blouse muslimah glory (8) blouse muslimah glory (9) blouse muslimah glory (10) blouse muslimah glory (11) blouse muslimah glory (12) blouse muslimah glory (13) blouse muslimah glory (14) blouse muslimah glory (15) blouse nursing glory (1)   blouse nursing glory (4) blouse nursing glory (5) blouse nursing glory (6) blouse nursing glory (7) blouse nursing glory (8) blouse tania glory (1) blouse tania glory (2) blouse tania glory (3) blouse tania glory (4) blouse tania glory (5) blouse tania glory (6) blouse tania glory (7) blouse tania glory (8) blouse tania glory (9)

blouse nursing glory (3)

blouse nursing glory (2)

 

About author

Sulaiha Glory

Artikel berkaitan

/ Anda juga boleh lihat artikel yang berkaitan di bawah

blouse moss crepe (15)

Terlajak Hot! Blouse Moden Yahaira Yang Sangat Meletops.

Blouse Tania. Tak kurang hebat dari yahaira, tania...

Baca lagi ...
blouse glory (4)

Terbaru! Tampil kelainan dengan Tshirt Muslimah Diyaana By Zaheera.

Blouse Tania. Tak kurang hebat dari yahaira, tania...

Baca lagi ...
blouse nursing glory (18)

Blouse Tihanni II Yang Super Duper Gorgeous Kini Kembali.

Blouse Tania. Tak kurang hebat dari yahaira, tania...

Baca lagi ...

There are 0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *